Mikulás az Avalon Parkban Picur-hírek

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)
Mikulás az Avalon Parkban

Mesefigurákkal és filmhősökkel érkezik a Mikulás az Avalon Parkba!

Akik már részt vettek a miskolctapolcai Avalon Park Mikulás show-ján, biztos nem idegen számukra az a varázslatos érzés, amit ilyenkor tapasztalnak a családok. A gyerekek örömtől csillogó szeme és fülig érő mosolyuk, az ünnepi fényekben pompázó park látványa, az elkápráztató színpadi díszlet és persze a nagyszabású showműsor még a felnőtteket is képes ámulatba ejteni.

 

Az Avalon Park idén sem marad ki az ünnepi forgatagból – december 1-jén megnyílnak Avalónia kapui, ahol a tavalyi mesehősök mellett idén népszerű filmhősök kalauzolják el a kicsiket és a nagyokat egy varázslatos világba. Így Elza és Anna hercegnővel, a Fekete párduccal, Amerika kapitánnyal, Han Soloval, Handa Bandival, Tapsi Hapsival,Robin Hooddal, a Grinccsel és a havat hozó Dér Jankóval is találkozhatnak a gyerkőcök december 1. és december 9. között! Ahogyan tavaly is, a program már a park bejáratánál megkezdődik, ahonnan egy 20 perces interaktív játék kíséretében juthatnak el a látogatók a meseelőadás helyszínére. Az idei előadás a szeretetről és az összetartásról szól majd. A látogatók a „Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással” című, 40 perces mesejátékot nézhetik meg az Avalon Park konferenciatermében elkápráztató színpadi díszlettel, fény- és hangtechnikával, színművészek előadásában. Hétköznaponként 15:00, 17:00 és 19:00 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án pedig 10-18 óráig 2 óránként veszi kezdetét a Mikulás show. Természetesen a Mikulással való találkozás sem maradhat el, így a program élményén túl közös fotókkal és finomságokat rejtő ajándékokkal térhetnek haza a vendégek. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás szükséges, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás is kötelező, melyet a www.avalonpark.hu honlapon tehetnek meg az érdeklődők.

 

Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család feledhetetlen élményekkel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján!
Bővebb információért és a foglaláshoz látogassanak el a www.avalonpark.hu/mikulas-foglalasweboldalra, vagy hívják a 06-20/213-15-31-es telefonszámot!
Szerző: 
Viki
Forrás: 
picurradio.com