Hogy élmény legyen a tanulás! Picur-tanoda

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)
okos doboz

Egyszervolt, hol nem volt –Okos Doboz 

Hogy élmény legyen a tanulás!-  ezzel a mottóval készült az Okos Doboz, az egyszervolt.hu új terméke, amely teljesen magyar fejlesztésű digitális teszt- és feladatgyűjtemény .

A feladatok fejlesztése során a Nemzeti alaptanterv hat kiemelt tantárgyának (magyar nyelv és irodalom, matematika, környezetismeret, vizuális kultúra, ének-zene) összes témaköréhez, mintegy 170 kerettantervi témakör mindegyikéhez készültek feladatsorok. Az Okos Doboz 251 feladatsorral rendelkezik, feladatsoronként 6 feladattal, azaz 1506 feladaton keresztül ad lehetőséget a gyakorlásra, tudásmérésre.

Okos Doboz a tanórán!

Hogyan fogjunk hozzá a digitális foglalkozás tervezésének?

Mi sem egyszerűbb ennél.

Kipróbált óravázlatokkal segítünk abban, hogy a digitális taneszközöket hogyan lehet gördülékenyen a tanórába illeszteni, amely színesebbé, érdekesebbé, változatosabbá teszi a foglalkozást!

Az Okos Dobozt 1200 tanuló, 50 pedagógus tesztelte összesen 17 iskolában!

Tanulj könnyen az Okos Dobozzal!

A digitális taneszköz előtérbe helyezi a 21. századi képességek fejlesztését, a differenciálást, a magasabb gondolkodási műveletek alkalmazását, keresőfelületével a hatékony, tudatos alkalmazást támogatja.  Fontos még, hogy a digitális feladatgyűjtemény egységes mérés-értékelési rendszerre épül, amelynek középpontjában a pozitív megerősítés és a motiválás áll. Hasznos előnye még, hogy az első osztályos tananyagokat hangalámondással segítettük.

A második félév tervezésében jó gyakorlatokkal segítünk a pedagógusoknak.

Tapasztalt, digitális pedagógiában jártas pedagógusok osztottak meg velünk hasznos tanácsokat, gyakorlati fogásokat.

Az egyéni készség-képességfejlesztés, a sajátos nevelési igényű tanulók felzárkoztatása és a tehetséggondozás sem maradhat el!

Pedagógusképzés 2014-ben is!

Ebben az évben is segíteni kívánjuk a pedagógusok hatékony munkáját!

“Digitális írástudás és tanulási környezet használata a pedagógiai gyakorlatban” címmelhirdetjük meg az Okos Doboz tanórai és tanórán kívüli használatát bemutató akkreditált pedagógus képzésünket az alsó tagozatban tanítók számára.

Tanulásmódszertani, iskolaválasztási és egyéni fejlesztési tanácsadást is tartunk pedagógusoknak, szülőknek akik érdekes digitális foglalkozásokat, egyéni fejlesztéseket szeretnének tervezni  gyermekeik számára.

2013. január 8-tól minden szerdán és csütörtökön 16-18 óráig állnak a kedves szülők és pedagógusok rendelkezésére.

 

Egyéni egyeztetés alapján várjuk az érdeklődőket [email protected]címünkön!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: 
Ági
Forrás: 
picurradio.com