hirdetés

Interjúk Műsorok

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Ezeken az oldalakon korábbi műsorainkról tájékozódhatsz!
A már elhangzott interjúkat, könyvajánlókat itt meghallgathatod. Ügyelj arra, hogy az archívum hallgatása közben kapcsold ki a Picur Rádiót a felugró ablakban!

dr. Kádár Annamária és Kerekes Valéria
Meseszoba 1.adás 2. rész
dr. Kádár Annamária és Kerekes Valéria
Meseszoba dr. Kádár Annamáriával és Kerekes Valériával 1.adás I.rész
Rutkai Bori Sárkán Járgány
Rutkai Bori

Rutkai Borival a Sárkány Járgány c. lemezen megjelent dalokról beszélgetünk.

Galagonya bohóc, szülinapi bohóc
Galagonya bohóc

Farsang bohóc nélkül nem az igazi. Megtudhatjátok, miért jó bohócnak lenni, mire képes egy bohóc, és mi a különbség a cirkuszi és a szülinapi bohóc között. 

Eszter-lánc Mesezenekar
Kárász Eszter

A műsorban Kárász Eszterrel, az Eszter-lánc mesezenekar alapítójával, és énekesével, a Piros Orr bohócdoktorával beszélgetünk, aki gyerekkorában rádiózott is,  a zenekar 3. születésnapja alkalmából. A beszélgetés mellett a zenekar és a Kaláka Együttes  dalaiból is válogattunk.

Csillaghúr Zenekar
Csillaghúr és barátai

A műsor vendége a  Csillaghúr Zenekar vezetője: Sás Károly, és lánya Sás Ildikó, aki a Csillaghúr és barátai mesekönyv társszerzője. A műsorban érdekes információkat tudhattok meg a könyv megszületéséről, és a zenekar terveiről.

Szedlacsek Katalin
Szedlacsek Katalin

Szedlacsek Katalinnal két programjáról: a 1,5-7 éves korosztálynak szóló zenei képességfejlesztő módszerről; és a zene-mozgás kombinációjára épülő, komplex művészeti nevelést nyújtó módszeréről beszélgetünk.

Kovács Virág
Kovács Virág

Kovács Virággal, a Játékmester Élményprogram vezetőjével a Zoo-Táborról beszélgettünk, mely egész nyáron várja  a gyerekeket.

Helen Doron
Helen Doron

Helen Doron Magyarországon járt, és  beszélgettünk vele a Helen Doron Early English angol gyerektanfolyamok sikerének kulcsáról.

Lackfi János
Lackfi János és a Sajtkukacz Zenekar

Lackfi János és a Sajtkukacz Zenekar közös CD-je Radírmocsok címmel jelent meg. A lemezről Lackfi Jánossal, Molnár Györggyel, Gál Heddával; Balogh Péterrel pedig különleges hangszereiről beszélgetünk. Lackfi János weboldala: http://www.lackfi-janos.hu/