hirdetés

Picur-óra Műsorok

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Ezeken az oldalakon korábbi műsorainkról tájékozódhatsz!
A már elhangzott interjúkat, könyvajánlókat itt meghallgathatod. Ügyelj arra, hogy az archívum hallgatása közben kapcsold ki a Picur Rádiót a felugró ablakban!

iskolakezdés
Tanévkezdés

"De nehéz az iskolatáska, ilyen szép napos délelőtt..." Hogy könnyebb legyen elindulni az új tanévben, hallgassátok meg a vidám dalokat,és mondókákat az óvodáról, iskoláról. Tartsatok velünk!

QR kódos nyaklánc
Millenáris Gyermeknap

A Millenáris Gyermeknapon énekeltek a gyerekek a Picur Rádió mikrofonjába. 

Mocorgó Óvoda
XVIII.ker.Mocorgó Ovi

A XVIII. kerületi Mocorgó Óvoda ovisaival beszélgetünk arról, miért jó óvodába járni, mik lesznek, ha nagyok lesznek, és miért. A gyerekek verselnek is a Picur Rádió mikrofonjába.

Gézengúz óvoda
Kőbányai Gézengúz Óvoda

Ezen a héten az egészséges ételekről beszélgetünk, zöldségekkel és gyümölcsökkel ismerkedünk a kőbányai Gézengúz Óvoda Kék csoportjával.

Felvétel a varázskert BabaMamaházban
Varázskert BabaMamaház

A Varázskert BabaMamaházban készült felvételen hallható vicces állatos mese, sok állatos dal, és a gyerekek, akik elmondják azt is mi a kedvenc állatuk.
 

Doktornéninél
Gyáli Liliom Óvoda

Ezúttal a gyáli Liliom óvoda Napsugár csoportjával beszélgetünk arról, hogy kell-e félni a doktornénitől vagy bácsitól, és mit vizsgál a gyerekeken? Hallgasd meg a műsort, és ezután már biztos te sem fogsz félni az orvosnál!

kistestverem kiskutyara cserelnem
Kistestvér érkezik

A gyáli Liliom óvoda Gomba csoportjával beszélgetünk arról, hogy mi történik akkor, ha a családba egy kistestvér érkezik. Mit éreznek a gyerekek ilyenkor, és mihez kezdenek egy kistestvérrel. 

barátság
Újbudai Napsugár Óvoda

Az Újbudai Napsugár Óvodában a nagycsoportosokkal készült beszélgetést hallgathatjátok meg a barátságról, és a verekedésről. Ti hogyan választotok barátot? Ti szoktatok verekedni? Hogyan szoktatok kibékülni? Tartsatok velünk, hogy meg tudjátok más gyerekek ezt hogy csinálják!

Zenevár Óvoda
XVIII.ker. Zenevár Ovi

Meghallgathatjátok a XVIII.kerületi Zenevár Óvoda nagycsoportosainak véleményét, dalait arról, milyen a jó szülő.

éjjeli lámpa
Nagykovácsi Kispatak Óvoda

A nagykovácsi Kispatak óvodában jártunk, és a nagycsoportos ovisokkal beszélgettünk arról, ők félnek-e a sötétben, milyen meséket szeretnek, és ismernek-e altatódalokat.