hirdetés

Picur-shop Picur-tér

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Dicsekedj azzal, hogy a Picur Rádió rajongótáborához tartozol! Szeretnéd látni a többiek arcát, hogy Neked már van ilyen? Rendeld meg most!

Válaszd ki, melyik termékből szeretnél rendelni és hány darabot, töltsd ki az adataidat a megfelelő helyre, hagyj megjegyzést, ha szeretnél, és hagyd jóvá a megrendelésedet!

QR-kódos Picur nyaklánc

db

Aktuális ár: 3.990 Ft / db
(3.142 Ft + áfa)

Egyedi nyaklánc, melynek segítségével gyermeked nem fog elveszni. A QR kód tartalmát a nyaklánc tulajdonosa módosíthatja. Így szerepelhet benne "Anya neve, telefonszáma", és Picur mindig meglesz.

Picurka plüssfigura

db

méret: kb. 20cm-
újra kapható

Aktuális ár: 2.490 Ft / db
(1.961 Ft + áfa)

A Picur Rádió egyedi plüssfigurája, Picurka se nem medve, se nem macska, de biztosan a kedvenc kabalád lesz!

Picur Rádiós póló

db

XS(2-4 éves)

db

S méret(4-6 éves)

Aktuális ár: 1.500 Ft / db
(1.181 Ft + áfa)

Fehér színű, rövid ujjú póló, a Picur Rádió logójával ellátva. Viseld a koncerteken, zeneoviban, szülinapi zsúron, és a játszótéren is!
 

Picur Rádiós body

db

86-os méret

db

80-as méret

Aktuális ár: 1.100 Ft / db
(866 Ft + áfa)

A kicsikre is gondoltunk! Már rendelhetőek a  SCAMP márkájú, rövidujjú bodyk többféle méretben. A kiváló minőségű body-k fehér színben kaphatóak a Picur Rádió logójával ellátva.
 

Picuros szülinapi zsúr

db

Aktuális ár: 35.000 Ft / db + útiköltség
(27.559 Ft + áfa)

Táncolj és énekelj az igazi Picurral saját otthonodban! Garantáltan minden Picurosan izgalmas lesz: fotózkodás, tánc Picurral, éneklés a Picur Rádió mikrofonjába, kézműves foglalkozás, kvízjáték, kézfestés, és meglepetés ajándék az ünnepeltnek. Legyen a Te születésnapod egyedi, ünnepelj a Picur Rádió kabalájával! A zsúr időtartama: 2-3 óra

SzóKiMondóka játékcsomag

db

Aktuális ár: 6.490 Ft / db
(5220 Ft + áfa)

Egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-5 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban. Tartalma: DVD, szókártya, mesekönyv, tippek.

Mona manó mesék 1-3.

db

Aktuális ár: 2.990 Ft / db
(2.841 Ft + áfa)

Ebben a kötetben három mesén keresztül kalandozhattok a kis manócskával, miközben gyermeked a történeteken keresztül ismerkedik és tanul a természetről, a színekről, a testrészekről és alapvető fogalmakról. A kötet végén foglalkoztató oldalak is vannak.

Mona Manó mesék 4-7.

db

Aktuális ár: 2.990 Ft / db
(2.841 Ft + áfa)

A világot "szóról szóra" mutatja be a gyermekeknek. Négy mesén keresztül kalandozhattok a kis manócskával, miközben gyermeked a történeteken keresztül ismerkedik és tanul a természetről, a színekről, a testrészekről és alapvető fogalmakról. A második manó kötetben megismerkedhettek Móna Manó barátaival és együtt ünnepelhetitek Mónáékkal a Móna névnapot. A kötet végén foglalkoztató oldalak.

Beck Andrea: A titoktündér c. könyv

db

Aktuális ár: 2.990 Ft / db
(2.848 Ft + áfa)

Varázslatos mesevilág, melyben észrevétlenül kap helyet a pozitív gondolkodásra való nevelés, az önbizalom fejlesztése, és mindenekelőtt a vidám, gondtalan életszemlélet kialakítása és megtartása. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nevelj Te is boldog gyermeket e könyv segítségével!

Lackfi János:Milán és a sziázás

db

Aktuális ár: 1.990 Ft / db
(1.891 Ft + áfa)

A népszerű író a gyermekeket helyezi a középpontba és szemszögükből értelmezi az őket körülvevő világot, mindamellett, hogy furfangos szófordulatai szórakoztatóak gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A könyv 2-5 évesek számára ajánlott.

Fizetési - szállítási mód

A termékek megrendelhetőek előreutalással vagy utánvéttel.
Előreutalás esetén a postaköltség: 790 Ft
Utánvét esetén a postaköltség: 1.900 Ft

Csak CD rendelésekor:
Előreutalás esetén a postaköltség: 400 Ft
Utánvét esetén a postaköltség: 1.500 Ft

SzóKiMondóka játékcsomag rendelésekor:
Előreutalás esetén a postaköltség: 950 Ft
Utánvét esetén a postaköltség: 2.500 Ft

Előreutalás esetén az alábbi bankszámlára utald a rendelés összegét, a termék(ek) nevének pontos megjelölésével: 10918001-00000067-15690004 (UniCredit Bank)

A csomagot az átutalás beérkezése utáni napon postázzuk, vagy utánvét esetén a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül.

Szállítási és egyéb adatok
Megjegyzés
Kép CAPTCHA
Kérjük add meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!