hirdetés

Segítség a zenehallgatáshoz Főoldal

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Itt igyekszünk minden kérdésedre választ adni weboldalunk használatával kapcsolatban. Amennyiben mégis problémába ütköznél, jelezd nekünk a [email protected] e-mail címen.

Honlapunk célja, hogy elsősorban a 8 év alatti gyerekeknek, és szüleiknek nyújtson hasznos tartalmakat, és igényes szórakozást. A weboldalon való tájékozódásban segítenek a szivárvány színei, és a grafikák. A különböző menüpontok sok-sok érdekes tartalmat rejtenek, melyeket rádióhallgatás közben is nézegethetsz.

A RÁDIÓ a PLAY gomb megnyomásával indul el egy felugró ablakban.

Ha Neked nem indul el a rádió, két probléma lehet: a a Flash Player program hiánya, a másik pedig a felugró (pop-up) ablak nincs engedélyezve számítógépeden. A rádió megbízható szerverünknek köszönhetően éjjel-nappal kifogástalanul hallgatható, ha mégis adódna probléma, ezt jelezzük híreinknél, és Facebook oldalunkon is. Egyéb esetben a probléma oka a Te rendszeredben (számítógépeden, internetelérésedben) keresendő.

A rádió Winamp program segítségével is hallgatható.

A főoldalon kattints a "villám" jelre, és amennyiben a WINAMP program telepítve van számítógépeden ezen keresztüll is hallgathatod a Picur Rádiót.

 

 

A rádió ablakban a MOST SZÓL jelzi Neked, ki az éppen elhangzó dal előadója, és mi a dal címe.

Ez egyelőre ékezetek nélkül jelenik meg, de a jövőben igyekszünk ezen változtatni.

A rádió hanganyagának összeállításában Te is közreműködhetsz. A dal címe alatt megjelenő csillagokkal értékelheted a dalt, 1-5-ig. Annak eredményét, ki mennyire szereti az adott zenét a csillagok melletti számok jelzik. A jelen esetben a dalt még nem értékelték, 0 szavazat érkezett, a dal értékelése 0.

Az értékelések alapján az a 10 dal, amelyik a legjobb és legtöbb szavazatot kapta hallgatóinktól, megjelenik a  felugró ablakban  a TOP10 dobozban.

Értékeld a dalokat a főoldalon, vagy a felugró ablakban, és változtass Te is  a sorrenden!

 

Ahhoz, hogy az oldalunkon található minden tartalmat elérj, regisztrálnod kell. Ezt a fejlécben található gombra kattintva tedd meg. Amennyiben nem regisztrálsz, a menüpontokra kattintva, a regisztrációhoz kötött tartalmak esetében a NINCS HOZZÁFÉRÉSED üzenetet fogod kapni.
A regisztrációval a Picur-Klub tagjává válsz, saját PROFILOLDALt hozol létre a Picur Rádió weboldalán. Minta profiloldal:

A Profiloldaladon 4 "fület" találsz: az Adataim, Kedvenceim, Pályázataim és Dalkérés.

Az Adataim fülön gombra kattintva változtathatod meg e-mail címedet, jelszavadat, és itt töltheted fel a Picur-Klubban megjelenő profilképedet is. A
alatt további információkat adhatsz meg magadról, és gyermekeidről. Ha kettőnél több gyermeked van a gombra kattintva adhatsz hozzá további mezőket az űrlaphoz. Mindkét esetben, az adatok megváltoztatásához szükséges a gombra kattintanod.

Ha egyszer regisztráltál oldalunkon a következő látogatáskor nem kell mást tenned, mint a

gombra kattintva megadnod felhasználóneved, és jelszavad, hogy elérd a regisztrációhoz kötött tartalmakat, kommentelj, pályázz, hozzászólj a Fórumban.

 

A piros, Műsorok menüpontban meghallgathatod a már leadott interjúinkat, könyvajánlóinkat.

 

A sárga, Picur-téren kedvedre válogathatsz a dalok, mesék, versek közül, melyek közül 5-5 a saját Profiloldaladról is elérhetővé válik, ha beteszed a kedvenceid közé. Ehhez nem kell mást tenned, mint megnyomnod a szürke csillag gombot a dal, mese, vers mellett, és amikor az sárgára vált, máris a Kedvenceid közé került.
A Picur-moziban a Picur Rádió felvételeit találod, a Csillagok-falán a rádióban elhangzó dalok előadóit ismerheted meg. A Picur-pályázatoknál különböző versenyeket hirdetünk, ahol a feltöltött pályázatokra szavazni lehet. A feltöltött pályázataid bekerülnek Profiloldalra, ahol nyomon követheted szavazataid számát is.

A zöld, Játék menüpontban találsz flash játékokat, melyekhez az Adobe Shockwave Player 11.6 program letöltésének engedélyezése szükséges. A Picur-műhelyben ötleteket adunk szinezéshez, barkácsoláshoz. A nyereményjátékoknál pedig értékes ajándékokért játszhatsz velünk.

A kék, Magazin menüpontban vannak a Picur Rádió hírei, programajánló, fényképek, cikkek, receptek.

 

A lila, Picur-shopban megrendelheted egyedi termékeinket, a Picur Rádió kabaláját, Picurkát, a Picur Rádió pólóját, és a Picur Rádiós bodyt.

 

A szürke, Fórumban mondhatod el véleményedet a létrehozott témákban, itt aktív tagja lehetsz a Picur-Klubnak. Ha szeretnéd megismerni mások véleményét egy Téged izgató kérdésben, új fórumtémát Te is létrehozhatsz.

 

A főoldalon lévő KLUBTAGOK dobozban az oldalon éppen belépett felhasználók profilképeit láthatod.